Over ons

Dierenkliniek Breda is een moderne, goed uitgeruste kliniek voor gezelschapsdieren in Breda. Binnen onze kliniek streven wij naar een optimale zorg voor uw huisdier, door service-gericht, laagdrempelig en deskundig te zijn.

U kunt bij Dierenkliniek Breda terecht voor eerstelijnszorg, maar ook voor tweedelijns onderzoeken, zoals röntgenfoto’s, echografieën, bloedonderzoeken, specialistische operaties, waaronder kijk-operaties en orthopedische operaties of een second opinion. Voor ingrepen of onderzoeken die wij niet zelf kunnen uitvoeren, werken wij samen met regionale specialisten.

Natuurlijk kunt u ook terecht voor de algemene controle en vaccinatie. Ons team van dierenartsen en assistenten schenken aandacht aan zowel het genezen van ziekte, als het voorkomen ervan.

Wij vinden het belangrijk dat u weet wat u kunt doen om uw huisdier gezond te houden. Daarom hebben wij ook meerdere gratis voorlichtingsprogramma’s, waarbij u en uw huisdier begeleid worden door een paraveterinair. U moet dan denken aan hulp bij afslanken, groeicontroles bij puppy’s, puppy-informatieavonden, vuurwerkvoorlichting en de themamaanden, zoals de maand van het gebit of de chipmaand.

De dierenartsen en assistenten van Dierenkliniek Breda zijn zeer toegewijd en ervaren op hun vakgebied. Bij Dierenkliniek Breda staat de aandacht voor uw dier centraal. Wij verwelkomen u graag in onze kliniek.

Ontmoet ons team

Caroline Briels

Functie: Dierenarts
>  Caroline is in 2012 afgestudeerd als dierenarts, specialisatie kleine huisdieren, aan de Universiteit te Gent.

Lees meer…

Katherine McLaren

Functie: Dierenarts
> Katherine komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika waar zij in 2004 is afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit van Pretoria.

Lees meer…

Annelies Mertens

Functie: Dierenarts
> Annelies is in 2009 afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de Universiteit van Gent.

Lees meer…

Marloes Keijzer

Functie: Dierenarts
> Marloes is in juli 2019 afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de universiteit in Gent.

Lees meer…

Brenda

Functie: Paraveterinair
> In 2003 ben ik voor vijf jaar met heel veel plezier begonnen met werken als paraveterinair in een leuke praktijk in Breda. Daarna ben ik voor een periode van vijf jaar naar Australië verhuisd waar ik tevens als paraveterinair heb gewerkt.

Lees meer…

Sheila

Functie: Paraveterinair
> Na het afronden van de opleiding Communicatie besloot ik om mijn passie voor dieren te volgen. Ik startte met de opleiding paraveterinair aan het Groenhorst College in Barneveld.

Lees meer…

Petra

Functie: Paraveterinair
> Zij is onze catfriendly veterinary professional en zorgt ervoor dat er ten alle tijde zo katvriendelijk mogelijk gehandeld wordt in onze kliniek. Zij is onze “kattenadvocaat” en draagt zorg voor onze gouden status als “catfriendly clinic”.

Lees meer…

Debbie

Functie: Paraveterinair
>  Van jongs af aan was ik al helemaal gek van dieren en kwam er al snel achter dat ik dierenartsassistente wilde worden.

Lees meer…

Melanie

Functie: Paraveterinair
> In juni 2014 studeerde Melanie af als paraveterinair aan het Helicon in ‘s-Hertogenbosch. Daarna heeft zij met veel plezier 3,5 jaar in een gemengde praktijk gewerkt.

Lees meer…

Denise

Functie: Paraveterinair
> Denise studeerde in 2018 af voor de opleiding paraveterinair aan het Prinsentuin College in Breda. Tijdens haar opleiding liep zij twee keer stage bij Dierenkliniek Breda.

Lees meer…

Femke

Functie: Paraveterinair
> Femke studeerde in 2014 af als paraveterinair dierenartsassistente aan het AOC-Oost in Twello. Echter is zij wegens gezondheidsredenen na haar afstuderen een andere weg in geslagen.

Lees meer…

Iwona Detka

Mijn naam is Iwona Detka en ik kom uit Polen. Ik heb een masterstudie in zoötechniek gedaan en daar ben ik in 2005 in Krakow in afgestudeerd.
Tot grote blijheid van mij en van mijn vader (die een trouwe duivenmelker is) ben ik in 2011 terecht gekomen bij Dierenkliniek Breda.

Lees meer…