Een dierenarts die een hond behandeld

Debbie

Functie: Paraveterinair

Van jongs af aan was Debbie al helemaal gek van dieren en kwam ze er al snel achter dat ze dierenartsassistente wilde worden. Debbie heeft de opleiding tot paraveterinair gevolgd aan het Clusius College in Alkmaar en in 2011 afgerond.

Daarna mocht ze meteen aan de slag in een kliniek in Amsterdam. Hier is ze werkzaam geweest tot april 2017. Ze is haar liefde achterna gereisd, woont nu in België en is vanaf mei 2017 werkzaam als paraveterinair bij Dierenkliniek Breda. Debbie begeleid bij ons op de praktijk alle dieren met overgewicht. Voor al uw vragen over afvallen kunt u bij haar terecht. Natuurlijk is zij ook  te vinden achter de balie, maar zo assisteert zij ook bij andere werkzaamheden zoals het maken van röntgenfoto’s, het voorbereiden van de operatiekamer en assisteren tijdens het spreekuur.
Ze heeft daarnaast een katten trimopleiding gevolgd aan de Martin Gaus Academie en een opleiding tot hondentrimster gevolgd aan het Aeres Training Centre in Barneveld.

Debbie is sinds april 2019 trotse moeder geworden en heeft samen met haar man drie honden waarmee zij in haar vrije tijd  zeer actief bezig is. Zij doen aan Canicross, Bikejoring en Dogscootering wedstrijden door heel het land.

Bekijk hier al onze teamleden.

Debbie

Adres
Van de Reijtstraat 21
4814 NE Breda
Route
Openingstijden
Ma t/m vr: 8:00 - 19:00 uur
Zaterdag: 8:00 - 12:00 uur