Een dierenarts die een hond behandeld

Quirine

Functie: Paraveterinair

Quirine behaalde in 2000 haar diploma paraveterinair. Ze is na haar stageperiode bij Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal direct aan de slag gegaan als paraveterinair.

Eind 2003 heeft zij de overstap gemaakt naar Pets Place. Daar heeft zij tot 2016 met veel plezier gewerkt.

In 2015 is zij haar eigen praktijk voor gespecialiseerde voetverzorging begonnen en doet dit tot op heden nog steeds. Echter, het werken met dieren kon zij niet missen en dat heeft haar doen besluiten opnieuw te gaan solliciteren naar de functie paraveterinair.

Tot haar grote geluk is Quirine in september 2018 aangenomen bij Dierenkliniek Breda. Zij vindt het werken in de kliniek iedere dag weer een feest. Doordat de kliniek goed uitgerust is en er een fijn team staat, kunnen zij de beste zorg voor uw dier bieden. Binnen de praktijk vindt zij het leuk om u te helpen aan de balie en telefoon. Ook puppy- en kittenconsulten verzorgen vindt zij leuk.

Quirine heeft een grote liefde voor katten, konijnen en knaagdieren. Als paraveterinair wil zij haar kennis over deze diergroepen verder uitdiepen en er zorg voor dragen dat een bezoek aan de dierenarts voor deze dieren zo min mogelijk stress zal opleveren.

Quirine woont in Roosendaal samen met haar man en twee kinderen. Zij heeft een Blauwe Rus kater genaamd Beer, drie luipaardgekko’s en een aantal koikarpers.

Bekijk hier al onze teamleden.

Quirine

Adres
Van de Reijtstraat 21
4814 NE Breda
Route
Openingstijden
Ma t/m vr: 8:00 - 19:00 uur
Zaterdag: 8:00 - 12:00 uur