Puppy party

Spelende puppys

Puppy party's bij dierenkliniek Breda

Tijdens de puppy party’s is het ons doel om de eigenaar te informeren over de belangrijke dingen rondom het opvoeden en de ontwikkeling van een pup. Ook willen we voor de puppy’s een fijne omgeving en ervaring creëren zodat ze op latere leeftijd met plezier naar onze kliniek komen.

De puppy party’s worden georganiseerd door Debbie, Kristy, Celine, Sanne en Bregje, onze paraveterinairen, en Petra van Petra’s Honden Advies Op Maat.

Om deel te nemen aan onze puppy party vragen wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Programma

De puppy party's vinden altijd plaats op zaterdag. Om 14.00 uur beginnen we met een voorwoord en de introductie van alle pups en hun baasjes. Vervolgens volgt er een rondleiding door de kliniek. In elke ruimte wordt een kort praatje gehouden met betrekking tot de belangrijke aspecten in het eerste levensjaar van een pup. Na de rondleiding is er een korte plaspauze voor de pups en kunnen de eigenaren even wat drinken. Hierna mogen de pups, onder begeleiding van Petra, met elkaar spelen. 

Er wordt meteen geobserveerd en ingespeeld op de lichaamstaal van de hondjes. Wanneer alle pups aan de beurt zijn geweest, is het tijd voor een theorieles omtrent gedrag bij honden. We zien dan vaak dat de puppy’s na het spelen in slaap vallen gedurende deze uitleg. Mocht u interesse hebben om deel te nemen aan een puppy party neem dan contact op met onze kliniek voor de eerstvolgende datum.

Adres
Van de Reijtstraat 21
4814 NE Breda
Route
Openingstijden
Ma t/m vr: 8:00 - 19:00 uur
Zaterdag: 8:00 - 12:00 uur

Ons team

Dierenkliniek Breda heeft een enthousiast team van dierenartsen en paraveterinairen voor u klaar staan. Zij zijn zeer toegewijd en ervaren op hun vakgebied. Bij Dierenkliniek in Breda staat de aandacht voor uw dier centraal.

Dierenkliniek Breda team

Wat vinden baasjes van onze kliniek?


Gemiddelde waardering: 4,7