Recensies

voor Dierenkliniek Breda
Schrijf ook een recensie
Van den Heuvel

februari 22, 2019

Ons hondje Poekie is vorige maand doorverwezen naar Dordrecht, waar we hem na 2 dagen in hebben moeten slapen.
Ik vind het jammer dat we van dierenkliniek Breda naderhand geen telefoontje of blijk van medeleven hebben gehad, terwijl wij altijd met ons hondje daar ter controle geweest zijn.
Zij hebben hoop ik wel een terugkoppeling vanuit Dordrecht gehad.
De zorg was verder altijd uitstekend.

Joyce Philippa

december 11, 2018

Wat een enorm kundige professionals met het hart, voor dier én mens, op de juiste plaats!

Silke

december 10, 2018

Vandaag voor controle geweest van mijn 2 kittens Saar en Willem. Super goed geholpen en hele aardige en gezellige assistentes en dierenarts. Super om te zien hoe leuk jullie met deze kittens omgaan. En jullie reacties te zien dat ze al enorm gegroeid zijn. Ga zo door!!! Kom graag terug bij jullie.

Judith Paulus

juni 21, 2018

2,5 week geleden vonden wij Teup,een kitten van,naar bleek 4 weken oud.Gedumpt in de bosjes vlakbij ons huis. Ondanks al onze liefde en verzorging ging het na een week bij ons te zijn ineens heel slecht met Teup. We kwamen bij dierenkliniek Breda terecht. Jammer genoeg kon de dierenarts ondanks al haar inspanningen ons na een spannnende avond aleen maar slecht nieuws brengen. Die mooie,lieve,keine Teup zou niet lang meer hebben. Wij zijn s’nachts naar Breda gereden en hebben daar nog even afscheid kunnen nemen. Veel respect voor de wijze waarop zij ons heeft begeleidt. En na een paar dagen viel er een käartje in de bus van de kliniek. Zeer attent gebaar en voelde goed om zo gesteund te zijn in ns verdriet.

Diana Veger, met Bulterriër Diesel van 9,5 jaar

april 13, 2018

Gisteren terug gebeld door Caroline Briels over onze Diesel omdat het nog niet helemaal in orde is met hem. Ben zo blij met de 2 dierenartsen die ik hier gehad heb ( Sarah Proot en nu de laatste 2 maal Caroline Briels) Ze leven en denken echt met ons mee.
Nogmaals bedankt Caroline!

Paula Veldhuizen

maart 11, 2018

Wij hebben donderdag avond 8 maart ons hondje Bertje moeten laten inslapen.
We werden geholpen door Katharina McLaren wat een top arts zo lief en medelevend. Echt heel erg bedank Katharina.
Een paar dagen nadien lag er een kaartje in de bus om ons sterkte te wensen van de medewerken van Dierenkliniek Breda. Wij waren nog nooit bij jullie geweest maar ik zal jullie zeker aanraden bij anderen dierenbezitters. TOP

Kamiel

maart 10, 2018

Met onduidelijke, maar acute klachten bij mijn poes Chess bij dierenarts Caroline Briels terechtgekomen. Dit was ook meteen mijn eerste kennismaking met Dierenkliniek Breda nadat ik in het verleden altijd bij een andere dierenkliniek in Breda kwam, maar daar geen goed gevoel meer had. Dus ook best een gok om dan in een acute situatie naar een nieuwe dierenarts te gaan. Geen moment spijt gehad, had ik deze stap maar eerder gezet! Van eerste binnenkomst tot vertrek de volgende dag in één woord super. Medewerkers komen professioneel, georganiseerd en betrokken over. Wat mij bijzonder positief opviel was toch wel de benadering van Chess door de dierenarts en paraveterinairen. Er is alle tijd voor informatie aan baasje en opties worden goed uitgelegd, inclusief voor- en nadelen. Ook wat betreft kosten helder. Je wordt niet onder druk gezet, maar krijgt alle ruimte om na te denken en vragen te stellen. In mijn geval was er eerst overleg met een andere arts zodat we samen een (nog beter) geïnformeerde beslissing konden nemen. Dat er zoveel tijd wordt genomen door de dierenarts zelf in face to face- en telefonische contacten vind ik bijzonder. Er is ook nazorg dmv telefonisch contact. Wat betreft medische kennis komt deze kliniek ook heel degelijk over. Ik heb niet de indruk dat ze bij een standaard check up anders zouden zijn voor baasje en dier, maar dat ga ik nog ervaren. Ga zo door!

Desiree Deenen

februari 19, 2018

Een betrokken en liefdevol team.
Goede persoonlijke aandacht voor mijn kater Bram.
Ook de nazorg is prima.

Peter v Gastel

februari 17, 2018

We hebben onze hond Belle helaas, na bijna 15 jaar, bij ons te zijn geweestjn moeten laten slapen.
Maar ondanks het grote verdriet wat wij hier van hebben, gaat onze dank uit naar jullie. Wat hebben jullie ons goed begeleid, adviserend en meelevend bij gestaan. Alle tijd gekregen om waardig afscheid te kunnen nemen van onze geliefde Belle. Chapeau.
Onze grote dank willen wij bij deze dan ook uitspreken.

Noelle

januari 12, 2018

Het kan dus wel! Zeer bijzondere praktijk, professionele kennis en ervaring, zorgzaam, zeer betrokken, open eerlijk, informatief.
Heel blij dat ik bij deze Dierenkliniek terecht ben gekomen.

E. Janssen

januari 3, 2018

Ik ben op 03-01-2018 heel goed geholpen door dierenarts Sarah bij de euthanasie van mijn 15 jarige kat Koos. Zij had alle tijd voor mij en Koos en was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik wil Sarah hierbij bedanken voor haar goede begeleiding en zorg bij deze voor mij erg moeilijke beslissing. Een paar dagen later kreeg ik ook nog een condoleance kaart van de dierenkliniek namens het hele team. Dat wordt ook zeer gewaardeerd; Bedankt hiervoor! Mijn complimenten voor jullie aanpak en zorg voor dier en hun baasje.

Irma smolders

december 17, 2017

In een woord GEWELDIG!!

We kwamen met ons dood zieke hondje (Diesel) voor de eerste keer hij deze kliniek en we hadden meteen een heel warm en fijn gevoel toen we daar binnen kwamen.
De dierenarts had alle tijd en beantwoorden alle onze vragen erg duidelijk. Dat was erg fijn.
Uiteindelijk hebben we Diesel daar gelaten om te proberen hem wat te laten aansterken met infuus en de nodige medicatie.
Op dezelfde dag ben ik wel 4x gebeld door deze kliniek en vertelde ze ons hoe het met Diesel ging.
FANTASTISCH!!
Diezelde nacht zijn ze om 03.00 uur nog hij Diesel geweest omdat ze zagen, via camerabewaking, dat het niet zo goed ging helaas.
S morgens om 08.00 uur werd ik gebeld dat Diesel helaas was overleden .

De zorg en liefde die deze mensen hebben voor dieren is gewoon geweldig. Wij zijn dan ook zeer tevreden hoe ze met ons maar zeker met Diesel zijn omgegaan.

De volgende dag lag er zelfs een kaartje van deze kliniek en wenste ons heel veel sterkte met het verlies van onze viervoeter .
,

Marielle

november 6, 2017

Wat een bijzondere dierenkliniek is dit. Zoveel betrokkenheid van alle medewerkers hebben we echt nog nooit ergens meegemaakt. Wij zijn hier een aantal keer geweest voor ons konijntje Albus en naast de professionele en deskundige zorg die steeds verleend werd, was iedereen zo ontzettend lief voor hem (en voor ons). Toen hij uiteindelijk op sterven lag konden we direct komen, ondanks dat het spreekuur helemaal vol zat. Eenmaal binnen mochten we meteen door en kregen we per direct alle zorg die we nodig hadden voor Albus. Heel bijzonder. Langs deze weg willen we dan ook alle medewerkers ontzettend bedanken.

Loes

augustus 26, 2017

Hele fijne dierenkliniek. Nemen alle tijd voor je, met welk dier je ook komt. Vriendelijk, zorgzaam, begripvol, goede service.

Diana Veger met Bullterrier Diesel

augustus 22, 2017

Ben vandaag voor de tweede keer bij dierenarts Sarah Proot geweest, zij is oa gespecialiseerd in de huid (Dermatologie). Wat een ontzettend lieve dierenarts is zij. Ze heeft heel goed de opties uitgelegd voor mijn Bullterrier Diesel en je merkt dat zij weet waarover ze praat. Ook vindt ik het een compliment waard dat Dr Sarah met je meedenkt voor de beste oplossing voor Diesel zijn probleem. Super bedankt Dr Sarah.

Daarnaast ook een compliment voor de dames achter de balie. De manier waarop je geholpen wordt is zeer vriendelijk, en daarnaast wordt er ook nog eens op een goede manier gevraagd aan de telefoon of je even kan wachten of dat je een spoed geval hebt.
Dus ben zeer tevreden over deze kliniek !!

cees bubba

augustus 14, 2017

Heb al meerdere dierenartsen bezocht met verschillende honden .Ben hier met Bubba voor open voetzool geweest Ben nog nergens zo professioneel ontvangen en behandeld,.
Mw jansen dierenarts met assistente hebben dit op een formidabele manier op gelost ,ik ben zeer te spreken over deze kliniek
Bubba is geen makkelijke hond maar daar hadden ze hier geen enkel probleem mee.
Wat mij betreft dikke tien

Esther Otte

augustus 8, 2017

Wij zijn heel erg ontevreden over deze kliniek. Hij groeit uit zijn jasje. De betrokkenheid was heel goed een paar jaar geleden, maar nu werken er teveel dierenartsen. Wij hebben inmiddels met 4 dierenartsen contact gehad en steeds weer moeten we hetzelfde verhaal vertellen. Er wordt slecht gerapporteerd en ze beloven een orthopeed chirurg, maar laten vervolgens 2 dagen niks meer van zich horen, terwijl onze poes echt hulp nodig had. Overigens is dat geen echte orthopeed chirurg, het is iemand die een aantal cursussen heeft gevolgd, maar niet iemand met een gedegen opleiding van 3 jaar. Deze kliniek heeft een slechte doorverwijzing, de hulp die onze poes nodig heeft gehad is nooit door deze dierenkliniek volbracht. Ze hebben ons eerst met spoed naar een kliniek in Dordrecht gestuurd voor een spoedoperatie, dat vervolgens daar niet werd gedaan. Daar hadden ze ook communicatieproblemen. Let op daar betaal je meer dan nodig is. Een poes heeft geen 300% zorg nodig maar 100% is voldoende en daar betaal je dan ook voor. Onze poes leeft nog steeds, maar is inmiddels bij een andere dierenarts en zij zijn daar enorm geschrokken over de gezondheidstoestand van onze lieve poes. We duimen iedere dag dat ze nog bij ons mag blijven. Misschien is het te laat, maar dat is dan wel mede dankzij dierenkliniek breda. Ik zou hier nooit meer naar toe gaan. Ik zou hier 0 sterren aangeven.

Frieda groeneveld

juni 29, 2017

Dierenarts Georgia,was heel erg begaan met de spoed opname van mijn lieve poes Jerry. Helaas is Jerry de volgende ochtend overleden. Ik wil de lieve dierenarts Georgia en de medewerkers bedanken voor de goede zorgen namens mij en haar kindertjes ,broertjes en zusjes. Dank je wel voor jullie condoleance kaart . Jullie zijn een top kliniek voor de dieren en mens .

Ellen Hense

juni 3, 2017

Na 15,5 jaar hebben we 12 mei ons lieve hondjeBoemie in moeten laten slapen. De begeleiding hierbij was meer dan goed. Er werd in het belang van ons hondje gedacht. Wil hiervoor nog dank je wel zeggen

Anita Engelaar

mei 16, 2017

Vorige maand is het hondje van mijn moeder hier in behandeling geweest. Het diertje was behoorlijk ziek en plaste zelfs bloed. Zij is hier helemaal onderzocht en urine e.d. op kweek gezet. Hierdoor konden ze de juiste antibiotica geven. Omdat mijn moeder zelf niet naar de dierenarts kon mocht ze daar blijven tot iemand haar mee naar huis kon nemen. Service is dat!
Door alle aandacht die zij kreeg is ze weer helemaal gezond. Wij, en vooral mijn moeder (91) is hier heel blij mee.

Leo Verhees

april 2, 2017

Dierenkliniek zonder ook de mens niet te vergeten!
Na duidelijk overleg was het beter om mijn britje Figo, op een nette goede manier te verlossen.
Kon het ook zelf niet meer aanzien om hem zo te zien, de angst uit zijn ogen, de slechte ademhaling, en bang om te gaan kijken of hij nog wel leeft. Als baasje voel je gewoon zelf het beste je huisdier aan. En zo ging het vanaf oktober op en af. Vanaf het moment dat ik wist dat hij het aan zijn longen had ben ik buiten gaan roken. Dus als u dit leest, roken is ook schadelijk voor dieren!
Dus bedankt voor alles, en vooral Sarah

Antonie Godschalk

maart 6, 2017

Ik vind dit echt een TOP kliniek.
Je dier is hier echt in goede handen.
Ze nemen de tijd voor je en verlenen echt service.
Super lieve mensen die er werken.
Ik geef ze een 10!

tony van Alphen

maart 3, 2017

heel erg tevreden over de goede service en diervriendelijkheid tijdens en na de sterilisatie van onze 2 Mechelse herders ook over de uitleg van de nazorg we werden zelfs de dag erna gebeld of alles goed ging .
gewoon een top kliniek dus

Sjan van der Made

februari 13, 2017

Ben heel erg tevreden hoe ik en Teddy hier zijn geholpen. Dankzij dit super team en vooral het gesprek met Carolien besloten om mijn katje Teddy te laten opereren. Het gaat nu super goed met Teddy.
DANK HIERVOOR !!!!

Elly Gimbrere

februari 9, 2017

Vandaag 9 februari 2017 Elsje laten steriliseren waren heel lief goed advies nog netjes in de brief beschreven wat er gebeurd was ben zeer tevreden

Sander

december 22, 2016

Ondanks een drukke ochtend, kon er ad-hoc toch plek vrij gemaakt worden voor mijn en mijn plots ziek geworden cavia Pluisje. Na een uitgebreid en professioneel consult, ben ik thuis aan de slag gegaan om mijn beestje te behandelen. De dag erna is er teruggebeld door de dierenarts om te vragen hoe het ging. Helaas heb ik toen moeten melden dat het diertje, ondanks de goede zorgen, overleden was. Enkele dagen later heb ik een condoleance kaartje mogen ontvangen, erg attent.

Ondanks dat Pluisje er niet meer bovenop is gekomen ben ik zeer tevreden met de service van deze kliniek. Professioneel en zorgzaam!

mascha van dalen

september 20, 2016

super blij super goed ik wil zeker Sarah bedanken voor de goede zorg toen wij snachts om 3 uur voor de deur stonden met zwangere cees omdat de bevalling niet goed liep.
echt heel blij met hoe jullie mijn hond hebben behandelt.

Maria Willebrands

september 7, 2016

Wij willen het hele team bedanken voor de goede zorgen van Blacky, onze kat. Ondanks de goede zorgen, heeft hij het helaas niet gered.
Wij waren erg verrast, dat 2 dagen later een medeleven kaartje in de bus viel. Zeer attent.
Deze dierenkliniek zullen wij ook bij anderen promoten.

coby dam

augustus 29, 2016

Wat een heerlijke fijne behandeling en opvang nadat we onze hond kyra moesten laten slapen wat geheel onverwachts was ,kregen we een kaartje thuis gestuurd. Dit deed ons zo goed . heb nu het gevoel dat het goed was. hebben onze dierenarts gevonden hoor , voor mensen die niet weten waar naartoe te gaan met hun dieren,ze krijgen van mij een grote pluim.

Ronald hermsen

augustus 2, 2016

Zeer goede kliniek Echt een aanrader. Mijn hond armani hebben ze zeer goed geholpen en je krijgt zeer goede advies ze doen alles voor je.

Google recensies

Jerry Meyer

We konden snel terecht. Tarief is niet heel erg hoog gewoon gemiddeld. Het wachten in de wachtkamer is prima te doen. Je zit vaak alleen wat met een onrustige hond fijn is. Daarnaast wordt je goed geholpen en geadviseerd ook tegen toekomstige zaken. Parkeren is gratis en recht voor de deur.

Jerry Meyer

Channel Burnout

Dierenkliniek Breda is profoundly professional, far better than average veterinarian. See underneath: first photo after stitching (with steel clams) of dierenarts RC Timmers in Breda, thereafter photo after re-work by Dierenkliniek Breda. If you love your pet: go to Dierenkliniek Breda.

Channel Burnout

Marcel de LigtZeer goed en correct geholpen. Zonder afspraak kon mijn hond direct geholpen worden.
Leuke dames aan de balie en de dierenarts was zeer lief en aardig voor de hond.

Marcel de Ligt

Rudy BaardmanGoede adequate zorg voor mijn katten. Vriendelijke dierenartsen en inlevend. Veel faciliteiten zoals röntgenapparatuur, echo etc.

Rudy Baardman

Kees Deenik

Ben heel tevreden over de hulpverlening
in verband met de poes pietje die diabetes heeft.

mijn hartelijke dank en vriendelijke groeten Kees

Kees Deenik