Gemiddelde waardering

4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 52 reviews)
Uitstekend88%
Heel goed4%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk8%

Deel uw ervaring

 

Recensies Dierenkliniek Breda

Lieve meelevende dierenartsen en assistentes

Rated 5 out of 5
september 12, 2021

Hele goede ervaringen met onze twee geadopteerde senioren gehad. Beide waren heel erg ziek,alles gedaan wat mogelijk was. Het hele team was meelevend en zeer bekwaam. Helaas waren onze honden ongeneeslijk ziek en beide moesten we helaas in laten slapen, maar we werden achteraf nog gebeld en kregen een lief kaartje toegestuurd.
Bedankt voor alle goede zorgen!

Annette

Goed , erg goed

Rated 5 out of 5
augustus 10, 2021

Het zijn professionele mensen , geven erg goede zorg. En erg duidelijk in uitleg.

Michel Wevers

Zeer tevreden over de deskundigheid en goede zorg

Rated 5 out of 5
juli 26, 2021

Ik heb een kitten(Tommy) in onze tuin gevonden en inmiddels een paar dagen opgevangen. Na een kleine week ging het niet goed met Tommy, de maandag gelijk naar de dieren kliniek gereden, hij had onder andere vocht te kort.
Volgende dag ging het echt niet goed met het beestje, eerst gebeld en gelijk naar de kliniek gereden, zonder haar kammen laat staan tanden poetsen. Want er zat geen leven meer in het beestje, liet zijn kopje hangen. Wat vond ik dat vreselijk om Tommy zo te zien, ik kende om nog maar 2 weken maar de liefde voor hem was al groot. Ik barste in tranen uit, en hoopte dat hij het zou redden.
Het personeel en de arts hebben er alles aan gedaan om Tommy te redden, wat een fantastisch team. Na zijn nachtje aan de infuus is hij opgeknapt, ook de medicatie heeft zijn werk gedaan. Het gaat heel goed nu met Tommy, hij groeit goed en is heel speels. Onze andere 3 katten vinden hem ook prima, alhoewel ze nog steeds moeten wennen dat Tommy speels is.
Tommy is onze tweede kat die door de dierenkliniek gered is, onze Gino was vergiftigd, met hem gaat het ook heel goed. Vrij buiten rond lopen is er niet meer bij, ze vertoeven met mooi weer in de kattenren…daar zijn ze veilig!!!

Maxine v Ligten

Je wilt toch de beste zorg

Rated 5 out of 5
januari 14, 2021

Zeer tevreden over de kundige en vriendelijke behandeling van mijn honden Tommy-Boy, Josie en senior kat Max. Rustig de tijd nemen om de dieren op hun gemak te stellen, en daardoor ook de baasjes. Duidelijkheid en transparantie over de mogelijke behandelingen en de kosten daarvan.

Yvonne

Onderzoek en behandeling ontstoken anaalklieren

Rated 5 out of 5
december 31, 2020

Meerdere keren heeft onze Kira ontstoken anaalklieren en behandeld op andere dierenarts locatie.
Nu onderzocht en behandeling door dierenarts Katherine McLaren. Uitermate tevreden over de wijze van behandeling en advies voor de toekomst.
Prettige Jaarwisseling!

Snijders Dick

Prima zorg

Rated 5 out of 5
december 30, 2020

Vriendelijke ontvangst, ze onderzoeken goed wat er aan de hand is en namen de tijd toen ik helaas mijn poes moest laten inslapen, dit alles heel respectvol.

J. Jansen

Liefdevol en respectvol afscheid.

Rated 5 out of 5
oktober 29, 2020

Dinsdag 20-10-‘20 hebben we afscheid moeten nemen van onze ruim 15-jarige beagle Sammie, een geweldige hond.
We zagen het weekend daarvoor dat het al niet best ging met haar en hebben toen onze vaste dierenarts gebeld. Deze was gesloten vanwege de herfstvakantie en adviseerde dierenkliniek Breda. Die gelijk gebeld en contact voelde direct prima.
Op maandag nog eens gebeld, het ging echt niet best met Sammie, afspraak gemaakt voor dinsdag, met het droevige gevoel dat we voorgoed afscheid van haar moesten nemen.
Daar aangekomen werden we ontvangen in een aparte kamer. Nadat de dierenarts Sammie kundig had geobserveerd en onderzocht had hebben we definitief besloten om Sammie te laten inslapen.
In alle rust en zó respectvol, kregen we de alle tijd om afscheid te nemen, je weet dat het er eens van komt, maar als het moment daar is……..
Gisteren nog zó aangenaam verrast door dierenkliniek Breda; er zat een mooie kaart in de brievenbus om ons (nogmaals) sterkte te wensen met het verlies van Sammie, zó onverwachts, dit geeft weer troost!
Bedankt team dierenkliniek Breda, met in het bijzonder dierenarts Marloes.

Andrea en Jack

Liefdevol afscheid

Rated 5 out of 5
augustus 28, 2020

Vandaag met onze poes naar de kliniek gegaan. Ze was erg verzwakt en at niet of nauwelijks. De behandelend arts was gericht op het welzijn van onze poes. Eerst onderzoek doen dan weten we wat er aan de hand is vertelde ze. Ze gaf aan dat er een prijskaartje aan hing en dat we dat ook moesten meenemen in onze beslissing.
Na alle onderzoeken moest er een beslissing worden genomen. In dit proces heeft ze altijd het belang van de poes voorop gesteld.
Wij zijn heel blij met hoe deze jonge dame ermee omging en de rust die we kregen in dit proces.

Frans Kremer

Geen titel

Rated 5 out of 5
juli 15, 2020

In een woord GEWELDIG!!
We kwamen met ons dood zieke hondje (Diesel) voor de eerste keer hij deze kliniek en we hadden meteen een heel warm en fijn gevoel toen we daar binnen kwamen.
De dierenarts had alle tijd en beantwoorden alle onze vragen erg duidelijk. Dat was erg fijn.
Uiteindelijk hebben we Diesel daar gelaten om te proberen hem wat te laten aansterken met infuus en de nodige medicatie.
Op dezelfde dag ben ik wel 4x gebeld door deze kliniek en vertelde ze ons hoe het met Diesel ging.
FANTASTISCH!!
Diezelde nacht zijn ze om 03.00 uur nog hij Diesel geweest omdat ze zagen, via camerabewaking, dat het niet zo goed ging helaas.
S morgens om 08.00 uur werd ik gebeld dat Diesel helaas was overleden .
De zorg en liefde die deze mensen hebben voor dieren is gewoon geweldig. Wij zijn dan ook zeer tevreden hoe ze met ons maar zeker met Diesel zijn omgegaan.
De volgende dag lag er zelfs een kaartje van deze kliniek en wenste ons heel veel sterkte met het verlies van onze viervoeter .

Irma smolders

Snelle service

Rated 5 out of 5
april 18, 2020

Vrijdag voor Pasen gebeld omdat mijn hond Tessa vaak moest plassen. Ik kon meteen terecht om een plasje te laten controleren, Ze hebben de urine bekeken en ze bleek een blaasontsteking te hebben. Die zelfde avond met antibiotica gestart en ze is weer helemaal de oude. Bedankt voor de goede en snelle service,

Frans van der Loo

Geen titel

Rated 1 out of 5
april 16, 2020

Dit zijn geen dieren liefhebbers dit z8jn geldwolven.Ben met met poes 1 paasdag na toe gegaan ze wat zwanger en kon niet zelf bevallen moest 800 euro betalen vondt dat te veel heb ze 400 euro geboden deden ze niet nu zijn de kittens en de moeder poes overleden.Gun het echt niemamd maar deze mensen gun ik het precies het zelfde maar dan niet met hun dieren maar met hun kimderen of hun geliefde stelletje geldwolven ik ga een klacht indienen zoniet ga ik ze aansprakelijk stellen weet niet hoe maar ik ga daar achteraan laat het zeker niet bij zitten

ZEKO

Geen titel

Rated 1 out of 5
april 13, 2020

Denken alleen maar aan doekoe niks voor het beestje

Jango Massar

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 10, 2020

3 jaar lang ons hondje Joey daar met alle liefde door hun verzorgd .
Altijd goed en vriendelijk geholpen tot op het laatst .
Helaas vandaag 10-04-2020 moeten laten inslapen , ook hier erg goed bijgestaan door de arts (Marion) en al haar collega’s

Louis en Elena de Keijzer

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 3, 2020

Ik ben heel goed geholpen met mijn beide hondjes! Het hele team is begaan en heel vakkundig!!

Jacqueline Roosenboom

Geen titel

Rated 5 out of 5
maart 30, 2020

Jarenlang hebben wij de beste zorg gekregen voor onze hond Kees op het moment dat het met Kees niet goed ging gestart met een behandeling voor pijnbestrijding na 2 weken leek het wat beter te gaan daarna ging het weer bergafwaarts We zijn al die jaren super geholpen We krijgen een eerlijk advies om de hond niet langer te laten lijden. zeer respectvol zijn ze om gegaan met de euthanasie en onze gevoelens Dank jullie wel voor al de jaren zeer goede behandeling vriendelijkheid en vakkundigheid ook namens Onze Kees de hond, zeg ik dank jullie wel.

van Tilburg

Te jong

Rated 1 out of 5
maart 19, 2020

Zeer slechte service, afspraak gemaakt voor chemische castratie. Telefonisch werd er gevraagd hoe oud de hond is en wat voor Ras.
Een maal daar krijg ik te horen nee dat doen we nog niet hij is te jong! Maar mocht voor die 5 min wel even het consult betalen, prutsers hadden ze van te voren wel even kunnen vermelden.
Idd zoals hier al veel aangegeven wordt, het gaat ze alleen maar om geld!

Denise

Geen titel

Rated 5 out of 5
maart 18, 2020

Als jullie in deze moeilijke tijd onze dieren helpen en verzorgen, applaus en lof voor jullie

Angela

Geen titel

Rated 5 out of 5
maart 10, 2020

Mijn poes Coco had 2 vaccinaties nodig. Zowel Coco als ik werden heel vriendelijk benaderd. Fantastisch om te zien hoe de dierenarts en de assistente de tijd namen om de poes op haar gemak te stellen en haar te verwennen met snoepjes, pastaatje etc. Beiden waren heel behulpzaam en ik kreeg goede adviezen.

J. de Wijs

Geen titel

Rated 5 out of 5
maart 10, 2020

Ons Teuntje
Had anaalklieren en abces erbij.
Kwam op afspraak bij Erik zelf.
Hij onderzocht ons Teuntje . En zei ik wil niet dat hij pijn heeft . Ga hem vanmiddag gelijk helpen .nou ons Teuntje .gaat weer prima .
Erik en assistentes geweldig Team.
Mvg. Dak jullie wel Teuntje Pas

LiaPas

Geen titel

Rated 5 out of 5
februari 28, 2020

Wij kwamen met onze doodzieke indy bij jullie
Zijn maanden onder de behandeling geweest bij een andere dierenarts
We zijn warm ontvangen en jullie waren vooral eerlijk naar ons
Wat dan wel tot gevogen had dat wij Indy hebben moeten inslapen
Het was de juiste beslissing
En dan het mooie krijg je een paar dagen later een mooie kaart van jullie
We moeten nu nog het verlies verwerken
Maar reken er maar op dat wij met onze nieuwe hond bij jullie komen

Fam Hoogendoorn

Geen titel

Rated 4 out of 5
februari 22, 2020

Ons hondje Poekie is vorige maand doorverwezen naar Dordrecht, waar we hem na 2 dagen in hebben moeten slapen.
Ik vind het jammer dat we van dierenkliniek Breda naderhand geen telefoontje of blijk van medeleven hebben gehad, terwijl wij altijd met ons hondje daar ter controle geweest zijn.
Zij hebben hoop ik wel een terugkoppeling vanuit Dordrecht gehad.
De zorg was verder altijd uitstekend.

Van den Heuvel

Geen titel

Rated 5 out of 5
januari 15, 2020

Marion van den Bosch en assistente hebben met veel gevoel en kundigheid mijn (halfwilde) aanloopkater onderzocht en gediagnosticeerd. Hij bleek zieker en ouder dan gedacht en voor het beestje was het beter hem in te laten slapen. Omdat ik toch al 5 jaar voor hem zorgde (als hij aan kwam lopen om te bedelen voor voer) vond ik het toch verdrietig.
De manier waarop Marion en assistente zowel de kater als met mij omgingen was fenomenaal.
Betrokken, warm, zorgzaam en realistisch. Ze namen alle tijd om het mooi en waardig af te sluiten.
Huisartsen zouden een voorbeeld kunnen nemen aan hoe hier met de patiënten (dieren) en baasjes om wordt gegaan.
Schetst mijn verbazing dat ik een week later een kaartje met handgeschreven tekst van het team ontving met als tekst: “in dierbare herinnering” .
Fantastisch lief.
Het is jammer dat ik zelf geen beest ben want anders zou ik zeker patiënt willen zijn :). Ga zo door!

Angèle Henselmans

De tijd genomen

Rated 5 out of 5
januari 8, 2020

Na een doorverwijzing van onze dierenarts bij Mevr. van den Bosch terecht gekomen. Aangezien onze kat het erg benauwd had, konden we heel snel terecht. We waren doorgestuurd omdat onze dierenarts dacht dat hij HCM had, echter na uitgebreid onderzoek bleek het geen HCM te zijn, maar FIP. We hebben toen helaas ons katje in overleg met de arts laten inslapen. Achteraf zijn we blij, dat we naar Breda zijn gereden, want dankzij de goede zorgen van Mevr. van den Bosch en eigenlijk het hele team heeft onze kat niet lang hoeven te lijden. Aangezien dit voor ons de eerste keer was, hebben ze uitgebreid de tijd genomen en uitgelegd wat er allemaal zou gaan gebeuren. Voor ons het enige lichtpunt bij het overlijden van onze kat.

R. Berger

Geen titel

Rated 4 out of 5
februari 22, 2019

Ons hondje Poekie is vorige maand doorverwezen naar Dordrecht, waar we hem na 2 dagen in hebben moeten slapen.
Ik vind het jammer dat we van dierenkliniek Breda naderhand geen telefoontje of blijk van medeleven hebben gehad, terwijl wij altijd met ons hondje daar ter controle geweest zijn.
Zij hebben hoop ik wel een terugkoppeling vanuit Dordrecht gehad.
De zorg was verder altijd uitstekend.

Van den Heuvel

Geen titel

Rated 5 out of 5
december 11, 2018

Wat een enorm kundige professionals met het hart, voor dier én mens, op de juiste plaats!

Joyce Philippa

Geen titel

Rated 5 out of 5
december 10, 2018

Vandaag voor controle geweest van mijn 2 kittens Saar en Willem. Super goed geholpen en hele aardige en gezellige assistentes en dierenarts. Super om te zien hoe leuk jullie met deze kittens omgaan. En jullie reacties te zien dat ze al enorm gegroeid zijn. Ga zo door!!! Kom graag terug bij jullie.

Silke

Geen titel

Rated 5 out of 5
juni 21, 2018

2,5 week geleden vonden wij Teup,een kitten van,naar bleek 4 weken oud.Gedumpt in de bosjes vlakbij ons huis. Ondanks al onze liefde en verzorging ging het na een week bij ons te zijn ineens heel slecht met Teup. We kwamen bij dierenkliniek Breda terecht. Jammer genoeg kon de dierenarts ondanks al haar inspanningen ons na een spannnende avond aleen maar slecht nieuws brengen. Die mooie,lieve,keine Teup zou niet lang meer hebben. Wij zijn s’nachts naar Breda gereden en hebben daar nog even afscheid kunnen nemen. Veel respect voor de wijze waarop zij ons heeft begeleidt. En na een paar dagen viel er een käartje in de bus van de kliniek. Zeer attent gebaar en voelde goed om zo gesteund te zijn in ns verdriet.

Judith Paulus

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 13, 2018

Gisteren terug gebeld door Caroline Briels over onze Diesel omdat het nog niet helemaal in orde is met hem. Ben zo blij met de 2 dierenartsen die ik hier gehad heb ( Sarah Proot en nu de laatste 2 maal Caroline Briels) Ze leven en denken echt met ons mee.
Nogmaals bedankt Caroline!

Diana Veger

Geen titel

Rated 5 out of 5
maart 11, 2018

Wij hebben donderdag avond 8 maart ons hondje Bertje moeten laten inslapen.
We werden geholpen door Katharina McLaren wat een top arts zo lief en medelevend. Echt heel erg bedank Katharina.
Een paar dagen nadien lag er een kaartje in de bus om ons sterkte te wensen van de medewerken van Dierenkliniek Breda. Wij waren nog nooit bij jullie geweest maar ik zal jullie zeker aanraden bij anderen dierenbezitters. TOP

Paula Veldhuizen

Geen titel

Rated 5 out of 5
maart 10, 2018

Met onduidelijke, maar acute klachten bij mijn poes Chess bij dierenarts Caroline Briels terechtgekomen. Dit was ook meteen mijn eerste kennismaking met Dierenkliniek Breda nadat ik in het verleden altijd bij een andere dierenkliniek in Breda kwam, maar daar geen goed gevoel meer had. Dus ook best een gok om dan in een acute situatie naar een nieuwe dierenarts te gaan. Geen moment spijt gehad, had ik deze stap maar eerder gezet! Van eerste binnenkomst tot vertrek de volgende dag in één woord super. Medewerkers komen professioneel, georganiseerd en betrokken over. Wat mij bijzonder positief opviel was toch wel de benadering van Chess door de dierenarts en paraveterinairen. Er is alle tijd voor informatie aan baasje en opties worden goed uitgelegd, inclusief voor- en nadelen. Ook wat betreft kosten helder. Je wordt niet onder druk gezet, maar krijgt alle ruimte om na te denken en vragen te stellen. In mijn geval was er eerst overleg met een andere arts zodat we samen een (nog beter) geïnformeerde beslissing konden nemen. Dat er zoveel tijd wordt genomen door de dierenarts zelf in face to face- en telefonische contacten vind ik bijzonder. Er is ook nazorg dmv telefonisch contact. Wat betreft medische kennis komt deze kliniek ook heel degelijk over. Ik heb niet de indruk dat ze bij een standaard check up anders zouden zijn voor baasje en dier, maar dat ga ik nog ervaren. Ga zo door!

Kamiel

Geen titel

Rated 5 out of 5
februari 19, 2018

Een betrokken en liefdevol team.
Goede persoonlijke aandacht voor mijn kater Bram.
Ook de nazorg is prima.

Desiree Deenen

Geen titel

Rated 5 out of 5
februari 17, 2018

We hebben onze hond Belle helaas, na bijna 15 jaar, bij ons te zijn geweestjn moeten laten slapen.
Maar ondanks het grote verdriet wat wij hier van hebben, gaat onze dank uit naar jullie. Wat hebben jullie ons goed begeleid, adviserend en meelevend bij gestaan. Alle tijd gekregen om waardig afscheid te kunnen nemen van onze geliefde Belle. Chapeau.
Onze grote dank willen wij bij deze dan ook uitspreken.

Peter v Gastel

Geen titel

Rated 5 out of 5
januari 12, 2018

Het kan dus wel! Zeer bijzondere praktijk, professionele kennis en ervaring, zorgzaam, zeer betrokken, open eerlijk, informatief.
Heel blij dat ik bij deze Dierenkliniek terecht ben gekomen.

Noelle

Geen titel

Rated 5 out of 5
januari 3, 2018

Ik ben op 03-01-2018 heel goed geholpen door dierenarts Sarah bij de euthanasie van mijn 15 jarige kat Koos. Zij had alle tijd voor mij en Koos en was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik wil Sarah hierbij bedanken voor haar goede begeleiding en zorg bij deze voor mij erg moeilijke beslissing. Een paar dagen later kreeg ik ook nog een condoleance kaart van de dierenkliniek namens het hele team. Dat wordt ook zeer gewaardeerd; Bedankt hiervoor! Mijn complimenten voor jullie aanpak en zorg voor dier en hun baasje.

E. Janssen

Geen titel

Rated 5 out of 5
november 6, 2017

Wat een bijzondere dierenkliniek is dit. Zoveel betrokkenheid van alle medewerkers hebben we echt nog nooit ergens meegemaakt. Wij zijn hier een aantal keer geweest voor ons konijntje Albus en naast de professionele en deskundige zorg die steeds verleend werd, was iedereen zo ontzettend lief voor hem (en voor ons). Toen hij uiteindelijk op sterven lag konden we direct komen, ondanks dat het spreekuur helemaal vol zat. Eenmaal binnen mochten we meteen door en kregen we per direct alle zorg die we nodig hadden voor Albus. Heel bijzonder. Langs deze weg willen we dan ook alle medewerkers ontzettend bedanken.

Marielle

Geen titel

Rated 5 out of 5
september 13, 2017

Ben heel erg tevreden hoe ik en Teddy hier zijn geholpen. Dankzij dit super team en vooral het gesprek met Carolien besloten om mijn katje Teddy te laten opereren. Het gaat nu super goed met Teddy.
DANK HIERVOOR !!!!

Sjan van der Made

Geen titel

Rated 5 out of 5
augustus 14, 2017

Heb al meerdere dierenartsen bezocht met verschillende honden .Ben hier met Bubba voor open voetzool geweest Ben nog nergens zo professioneel ontvangen en behandeld,.
Mw jansen dierenarts met assistente hebben dit op een formidabele manier op gelost ,ik ben zeer te spreken over deze kliniek
Bubba is geen makkelijke hond maar daar hadden ze hier geen enkel probleem mee.
Wat mij betreft dikke tien

cees bubba

Geen titel

Rated 1 out of 5
augustus 8, 2017

Wij zijn heel erg ontevreden over deze kliniek. Hij groeit uit zijn jasje. De betrokkenheid was heel goed een paar jaar geleden, maar nu werken er teveel dierenartsen. Wij hebben inmiddels met 4 dierenartsen contact gehad en steeds weer moeten we hetzelfde verhaal vertellen. Er wordt slecht gerapporteerd en ze beloven een orthopeed chirurg, maar laten vervolgens 2 dagen niks meer van zich horen, terwijl onze poes echt hulp nodig had. Overigens is dat geen echte orthopeed chirurg, het is iemand die een aantal cursussen heeft gevolgd, maar niet iemand met een gedegen opleiding van 3 jaar. Deze kliniek heeft een slechte doorverwijzing, de hulp die onze poes nodig heeft gehad is nooit door deze dierenkliniek volbracht. Ze hebben ons eerst met spoed naar een kliniek in Dordrecht gestuurd voor een spoedoperatie, dat vervolgens daar niet werd gedaan. Daar hadden ze ook communicatieproblemen. Let op daar betaal je meer dan nodig is. Een poes heeft geen 300% zorg nodig maar 100% is voldoende en daar betaal je dan ook voor. Onze poes leeft nog steeds, maar is inmiddels bij een andere dierenarts en zij zijn daar enorm geschrokken over de gezondheidstoestand van onze lieve poes. We duimen iedere dag dat ze nog bij ons mag blijven. Misschien is het te laat, maar dat is dan wel mede dankzij dierenkliniek breda. Ik zou hier nooit meer naar toe gaan. Ik zou hier 0 sterren aangeven.

Esther Otte

Geen titel

Rated 5 out of 5
juni 29, 2017

Dierenarts Georgia,was heel erg begaan met de spoed opname van mijn lieve poes Jerry. Helaas is Jerry de volgende ochtend overleden. Ik wil de lieve dierenarts Georgia en de medewerkers bedanken voor de goede zorgen namens mij en haar kindertjes ,broertjes en zusjes. Dank je wel voor jullie condoleance kaart . Jullie zijn een top kliniek voor de dieren en mens .

Frieda groeneveld

Geen titel

Rated 5 out of 5
juni 15, 2017

Na 15,5 jaar hebben we 12 mei ons lieve hondjeBoemie in moeten laten slapen. De begeleiding hierbij was meer dan goed. Er werd in het belang van ons hondje gedacht. Wil hiervoor nog dank je wel zeggen

Ellen Hense

Geen titel

Rated 5 out of 5
mei 15, 2017

Vorige maand is het hondje van mijn moeder hier in behandeling geweest. Het diertje was behoorlijk ziek en plaste zelfs bloed. Zij is hier helemaal onderzocht en urine e.d. op kweek gezet. Hierdoor konden ze de juiste antibiotica geven. Omdat mijn moeder zelf niet naar de dierenarts kon mocht ze daar blijven tot iemand haar mee naar huis kon nemen. Service is dat!
Door alle aandacht die zij kreeg is ze weer helemaal gezond. Wij, en vooral mijn moeder (91) is hier heel blij mee.

Anita Engelaar

Geen titel

Rated 5 out of 5
april 2, 2017

Dierenkliniek zonder ook de mens niet te vergeten!
Na duidelijk overleg was het beter om mijn britje Figo, op een nette goede manier te verlossen.
Kon het ook zelf niet meer aanzien om hem zo te zien, de angst uit zijn ogen, de slechte ademhaling, en bang om te gaan kijken of hij nog wel leeft. Als baasje voel je gewoon zelf het beste je huisdier aan. En zo ging het vanaf oktober op en af. Vanaf het moment dat ik wist dat hij het aan zijn longen had ben ik buiten gaan roken. Dus als u dit leest, roken is ook schadelijk voor dieren!
Dus bedankt voor alles, en vooral Sarah

Leo Verhees

Geen titel

Rated 5 out of 5
maart 6, 2017

Ik vind dit echt een TOP kliniek.
Je dier is hier echt in goede handen.
Ze nemen de tijd voor je en verlenen echt service.
Super lieve mensen die er werken.
Ik geef ze een 10!

Antonie Godschalk

Geen titel

Rated 5 out of 5
maart 3, 2017

heel erg tevreden over de goede service en diervriendelijkheid tijdens en na de sterilisatie van onze 2 Mechelse herders ook over de uitleg van de nazorg we werden zelfs de dag erna gebeld of alles goed ging .
gewoon een top kliniek dus

tony van Alphen

Geen titel

Rated 5 out of 5
februari 9, 2017

Vandaag 9 februari 2017 Elsje laten steriliseren waren heel lief goed advies nog netjes in de brief beschreven wat er gebeurd was ben zeer tevreden

Elly Gimbrere

Geen titel

Rated 5 out of 5
december 22, 2016

Ondanks een drukke ochtend, kon er ad-hoc toch plek vrij gemaakt worden voor mijn en mijn plots ziek geworden cavia Pluisje. Na een uitgebreid en professioneel consult, ben ik thuis aan de slag gegaan om mijn beestje te behandelen. De dag erna is er teruggebeld door de dierenarts om te vragen hoe het ging. Helaas heb ik toen moeten melden dat het diertje, ondanks de goede zorgen, overleden was. Enkele dagen later heb ik een condoleance kaartje mogen ontvangen, erg attent.
Ondanks dat Pluisje er niet meer bovenop is gekomen ben ik zeer tevreden met de service van deze kliniek. Professioneel en zorgzaam!

Sander

Geen titel

Rated 5 out of 5
september 20, 2016

super blij super goed ik wil zeker Sarah bedanken voor de goede zorg toen wij snachts om 3 uur voor de deur stonden met zwangere cees omdat de bevalling niet goed liep.
echt heel blij met hoe jullie mijn hond hebben behandelt.

mascha van dalen

Geen titel

Rated 5 out of 5
september 7, 2016

Wij willen het hele team bedanken voor de goede zorgen van Blacky, onze kat. Ondanks de goede zorgen, heeft hij het helaas niet gered.
Wij waren erg verrast, dat 2 dagen later een medeleven kaartje in de bus viel. Zeer attent.
Deze dierenkliniek zullen wij ook bij anderen promoten.

Maria Willebrands

Geen titel

Rated 5 out of 5
augustus 29, 2016

Wat een heerlijke fijne behandeling en opvang nadat we onze hond kyra moesten laten slapen wat geheel onverwachts was ,kregen we een kaartje thuis gestuurd. Dit deed ons zo goed . heb nu het gevoel dat het goed was. hebben onze dierenarts gevonden hoor , voor mensen die niet weten waar naartoe te gaan met hun dieren,ze krijgen van mij een grote pluim.

coby dam

Geen titel

Rated 5 out of 5
augustus 2, 2016

Zeer goede kliniek Echt een aanrader. Mijn hond armani hebben ze zeer goed geholpen en je krijgt zeer goede advies ze doen alles voor je.

Ronald hermsen

Geen titel

Rated 5 out of 5
juni 29, 2016

Sinds kort zijn wij (eigenlijk uit spoed) aan komen waaien bij Dierenkliniek Breda. Caroline Briels heeft ons tot nu toe een aantal keren geholpen en daar zijn wij erg tevreden over! Ook de assistentes leven mee, staan je vriendelijk te woord en doen alles in het belang van de dieren en hun baasjes.
De kwaliteit ligt hier erg hoog……kortom wij zijn erg tevreden!

Miriam van Wanrooij

Geen titel

Rated 5 out of 5
juni 26, 2016

Geweldig dierenkliniek ook het personeel kom daar al sinds axion een pup was van 7 weekjes nu al weer 2 jaar oud en nog steeds gaat hij met plezier naar de dierenarts en een super service. En ze zijn super met dieren gewoon weg.toppie pootjes van axion en groetjes van mij baasjes

wilma seinen
Recensies via Google

Funky_monky

Recensie voorDierenkliniek Breda

juni 14, 2021


Super ervaring gehad met deze dierenarts vanochtend. Met alle rust mijn kat behandeld en geënt, zeer katvriendelijk! Deze zorg heb ik nog nooit meegemaakt, er ligt een kleedje en de kat krijgt iets te eten. Alles voor een positieve ervaring voor de kat. Totaal geen stress gezien bij mijn kat, heel fijn! Dit maakt het naar de dierenarts gaan nog leuk ook, vanaf nu is dit het adres waar ik heen ga.

Funky monky

Dann C

Recensie voorDierenkliniek Breda

mei 7, 2021


Ontzettend behulpzaam, denken voor t dier en niet aan geld verdienen. Zeker aan te raden.

Dann C

Bas van der made

Recensie voorDierenkliniek Breda

april 5, 2021


Gevoel is minder makkelijk te beschrijven.. ik voel gewoon dat het een fijne dierenkliniek is !

Bas van der made

Ria Sprenkels

Recensie voorDierenkliniek Breda

September 10, 2020

Goede duidelijke diagnose gesteld.
Ook op mijn vraag een.goed duidelijk antwoord met uitleg.
Zeer tevreden.

Ria Sprenkels

 

jan van den wijngaard

Recensie voorDierenkliniek Breda

Juni 6, 2020

Het personeel is deskundig en stralen dit naar dier en mens goed uit
Volhouden in deze bizarre tijd.

jan van den wijngaard

Ronald Rijnbout

Recensie voorDierenkliniek Breda

Oktober 8, 2019Na overstap van de vorige arts ,ons eerste bezoek aan deze kliniek .
De medewerkers zijn zeer kundig en de arts was heel erg lief en goed met de hondjes.
Alles werd uitgelegd en ze namen echt de tijd voor ons .

Maarten D

Snel geholpen, erg vriendelijke en deskundige artsen. En belangrijkste je beestje weer beter

Maarten D

Dirk Vuyk

Je zou er eigenlijk niet moeten, maar als het echt nodig is dan kun je niet beter hebben voor je huisdier. Ze helpen je fantasties.

Dirk Vuyk

Karim Elmirou

Kundige dierenartsenpraktijk met zeer vriendelijke en betrokken medewerkers. Voldoende specialiteiten in huis.

Karim Elmirou