Recensies

voor Dierenkliniek Breda
Schrijf ook een recensie
Marielle

november 6, 2017

Wat een bijzondere dierenkliniek is dit. Zoveel betrokkenheid van alle medewerkers hebben we echt nog nooit ergens meegemaakt. Wij zijn hier een aantal keer geweest voor ons konijntje Albus en naast de professionele en deskundige zorg die steeds verleend werd, was iedereen zo ontzettend lief voor hem (en voor ons). Toen hij uiteindelijk op sterven lag konden we direct komen, ondanks dat het spreekuur helemaal vol zat. Eenmaal binnen mochten we meteen door en kregen we per direct alle zorg die we nodig hadden voor Albus. Heel bijzonder. Langs deze weg willen we dan ook alle medewerkers ontzettend bedanken.

Loes

augustus 26, 2017

Hele fijne dierenkliniek. Nemen alle tijd voor je, met welk dier je ook komt. Vriendelijk, zorgzaam, begripvol, goede service.

Diana Veger met Bullterrier Diesel

augustus 22, 2017

Ben vandaag voor de tweede keer bij dierenarts Sarah Proot geweest, zij is oa gespecialiseerd in de huid (Dermatologie). Wat een ontzettend lieve dierenarts is zij. Ze heeft heel goed de opties uitgelegd voor mijn Bullterrier Diesel en je merkt dat zij weet waarover ze praat. Ook vindt ik het een compliment waard dat Dr Sarah met je meedenkt voor de beste oplossing voor Diesel zijn probleem. Super bedankt Dr Sarah.

Daarnaast ook een compliment voor de dames achter de balie. De manier waarop je geholpen wordt is zeer vriendelijk, en daarnaast wordt er ook nog eens op een goede manier gevraagd aan de telefoon of je even kan wachten of dat je een spoed geval hebt.
Dus ben zeer tevreden over deze kliniek !!

cees bubba

augustus 14, 2017

Heb al meerdere dierenartsen bezocht met verschillende honden .Ben hier met Bubba voor open voetzool geweest Ben nog nergens zo professioneel ontvangen en behandeld,.
Mw jansen dierenarts met assistente hebben dit op een formidabele manier op gelost ,ik ben zeer te spreken over deze kliniek
Bubba is geen makkelijke hond maar daar hadden ze hier geen enkel probleem mee.
Wat mij betreft dikke tien

Esther Otte

augustus 8, 2017

Wij zijn heel erg ontevreden over deze kliniek. Hij groeit uit zijn jasje. De betrokkenheid was heel goed een paar jaar geleden, maar nu werken er teveel dierenartsen. Wij hebben inmiddels met 4 dierenartsen contact gehad en steeds weer moeten we hetzelfde verhaal vertellen. Er wordt slecht gerapporteerd en ze beloven een orthopeed chirurg, maar laten vervolgens 2 dagen niks meer van zich horen, terwijl onze poes echt hulp nodig had. Overigens is dat geen echte orthopeed chirurg, het is iemand die een aantal cursussen heeft gevolgd, maar niet iemand met een gedegen opleiding van 3 jaar. Deze kliniek heeft een slechte doorverwijzing, de hulp die onze poes nodig heeft gehad is nooit door deze dierenkliniek volbracht. Ze hebben ons eerst met spoed naar een kliniek in Dordrecht gestuurd voor een spoedoperatie, dat vervolgens daar niet werd gedaan. Daar hadden ze ook communicatieproblemen. Let op daar betaal je meer dan nodig is. Een poes heeft geen 300% zorg nodig maar 100% is voldoende en daar betaal je dan ook voor. Onze poes leeft nog steeds, maar is inmiddels bij een andere dierenarts en zij zijn daar enorm geschrokken over de gezondheidstoestand van onze lieve poes. We duimen iedere dag dat ze nog bij ons mag blijven. Misschien is het te laat, maar dat is dan wel mede dankzij dierenkliniek breda. Ik zou hier nooit meer naar toe gaan. Ik zou hier 0 sterren aangeven.

Frieda groeneveld

juni 29, 2017

Dierenarts Georgia,was heel erg begaan met de spoed opname van mijn lieve poes Jerry. Helaas is Jerry de volgende ochtend overleden. Ik wil de lieve dierenarts Georgia en de medewerkers bedanken voor de goede zorgen namens mij en haar kindertjes ,broertjes en zusjes. Dank je wel voor jullie condoleance kaart . Jullie zijn een top kliniek voor de dieren en mens .

Ellen Hense

juni 3, 2017

Na 15,5 jaar hebben we 12 mei ons lieve hondjeBoemie in moeten laten slapen. De begeleiding hierbij was meer dan goed. Er werd in het belang van ons hondje gedacht. Wil hiervoor nog dank je wel zeggen

Anita Engelaar

mei 16, 2017

Vorige maand is het hondje van mijn moeder hier in behandeling geweest. Het diertje was behoorlijk ziek en plaste zelfs bloed. Zij is hier helemaal onderzocht en urine e.d. op kweek gezet. Hierdoor konden ze de juiste antibiotica geven. Omdat mijn moeder zelf niet naar de dierenarts kon mocht ze daar blijven tot iemand haar mee naar huis kon nemen. Service is dat!
Door alle aandacht die zij kreeg is ze weer helemaal gezond. Wij, en vooral mijn moeder (91) is hier heel blij mee.

Leo Verhees

april 2, 2017

Dierenkliniek zonder ook de mens niet te vergeten!
Na duidelijk overleg was het beter om mijn britje Figo, op een nette goede manier te verlossen.
Kon het ook zelf niet meer aanzien om hem zo te zien, de angst uit zijn ogen, de slechte ademhaling, en bang om te gaan kijken of hij nog wel leeft. Als baasje voel je gewoon zelf het beste je huisdier aan. En zo ging het vanaf oktober op en af. Vanaf het moment dat ik wist dat hij het aan zijn longen had ben ik buiten gaan roken. Dus als u dit leest, roken is ook schadelijk voor dieren!
Dus bedankt voor alles, en vooral Sarah

Antonie Godschalk

maart 6, 2017

Ik vind dit echt een TOP kliniek.
Je dier is hier echt in goede handen.
Ze nemen de tijd voor je en verlenen echt service.
Super lieve mensen die er werken.
Ik geef ze een 10!

tony van Alphen

maart 3, 2017

heel erg tevreden over de goede service en diervriendelijkheid tijdens en na de sterilisatie van onze 2 Mechelse herders ook over de uitleg van de nazorg we werden zelfs de dag erna gebeld of alles goed ging .
gewoon een top kliniek dus

Sjan van der Made

februari 13, 2017

Ben heel erg tevreden hoe ik en Teddy hier zijn geholpen. Dankzij dit super team en vooral het gesprek met Carolien besloten om mijn katje Teddy te laten opereren. Het gaat nu super goed met Teddy.
DANK HIERVOOR !!!!

Elly Gimbrere

februari 9, 2017

Vandaag 9 februari 2017 Elsje laten steriliseren waren heel lief goed advies nog netjes in de brief beschreven wat er gebeurd was ben zeer tevreden

Sander

december 22, 2016

Ondanks een drukke ochtend, kon er ad-hoc toch plek vrij gemaakt worden voor mijn en mijn plots ziek geworden cavia Pluisje. Na een uitgebreid en professioneel consult, ben ik thuis aan de slag gegaan om mijn beestje te behandelen. De dag erna is er teruggebeld door de dierenarts om te vragen hoe het ging. Helaas heb ik toen moeten melden dat het diertje, ondanks de goede zorgen, overleden was. Enkele dagen later heb ik een condoleance kaartje mogen ontvangen, erg attent.

Ondanks dat Pluisje er niet meer bovenop is gekomen ben ik zeer tevreden met de service van deze kliniek. Professioneel en zorgzaam!

mascha van dalen

september 20, 2016

super blij super goed ik wil zeker Sarah bedanken voor de goede zorg toen wij snachts om 3 uur voor de deur stonden met zwangere cees omdat de bevalling niet goed liep.
echt heel blij met hoe jullie mijn hond hebben behandelt.

Maria Willebrands

september 7, 2016

Wij willen het hele team bedanken voor de goede zorgen van Blacky, onze kat. Ondanks de goede zorgen, heeft hij het helaas niet gered.
Wij waren erg verrast, dat 2 dagen later een medeleven kaartje in de bus viel. Zeer attent.
Deze dierenkliniek zullen wij ook bij anderen promoten.

coby dam

augustus 29, 2016

Wat een heerlijke fijne behandeling en opvang nadat we onze hond kyra moesten laten slapen wat geheel onverwachts was ,kregen we een kaartje thuis gestuurd. Dit deed ons zo goed . heb nu het gevoel dat het goed was. hebben onze dierenarts gevonden hoor , voor mensen die niet weten waar naartoe te gaan met hun dieren,ze krijgen van mij een grote pluim.

Ronald hermsen

augustus 2, 2016

Zeer goede kliniek Echt een aanrader. Mijn hond armani hebben ze zeer goed geholpen en je krijgt zeer goede advies ze doen alles voor je.

wilma seinen

juli 1, 2016

Geweldig dierenkliniek ook het personeel kom daar al sinds axion een pup was van 7 weekjes nu al weer 2 jaar oud en nog steeds gaat hij met plezier naar de dierenarts en een super service. En ze zijn super met dieren gewoon weg.toppie pootjes van axion en groetjes van mij baasjes

Miriam van Wanrooij

juni 29, 2016

Sinds kort zijn wij (eigenlijk uit spoed) aan komen waaien bij Dierenkliniek Breda. Caroline Briels heeft ons tot nu toe een aantal keren geholpen en daar zijn wij erg tevreden over! Ook de assistentes leven mee, staan je vriendelijk te woord en doen alles in het belang van de dieren en hun baasjes.
De kwaliteit ligt hier erg hoog……kortom wij zijn erg tevreden!

Google recensies

Channel Burnout

Dierenkliniek Breda is profoundly professional, far better than average veterinarian. See underneath: first photo after stitching (with steel clams) of dierenarts RC Timmers in Breda, thereafter photo after re-work by Dierenkliniek Breda. If you love your pet: go to Dierenkliniek Breda.

Channel Burnout

Marcel de LigtZeer goed en correct geholpen. Zonder afspraak kon mijn hond direct geholpen worden.
Leuke dames aan de balie en de dierenarts was zeer lief en aardig voor de hond.

Marcel de Ligt

Rudy BaardmanGoede adequate zorg voor mijn katten. Vriendelijke dierenartsen en inlevend. Veel faciliteiten zoals röntgenapparatuur, echo etc.

Rudy Baardman