Functie: Paraveterinair
>  Van jongs af aan was ik al helemaal gek van dieren en kwam er al snel achter dat ik dierenartsassistente wilde worden. Ik heb de opleiding tot paraveterinair gevolgd aan het Clusius college in Alkmaar en afgerond in 2011. Daarna mocht ik meteen aan de slag in een kliniek in Amsterdam. Hier ben ik werkzaam geweest tot april 2017.

Vanwege de liefde, die ik achterna ben gereisd, woon ik nu in België en ben ik dus vanaf mei 2017 werkzaam als paraveterinair in Dierenkliniek Breda.Het is een fijne en afwisselende praktijk om in te werken. Velen van u zien mij achter de balie, maar natuurlijk help ik ook met andere werkzaamheden zoals röntgenfoto’s maken, operatiekamer voorbereiden en assisteren in de spreekkamer. Naast mijn functie als assistente heb ik ook de cursus gevolgd aan de Martin Gaus academie voor het trimmen van katten zonder narcose.
Mijn vriend en ik hebben 3 honden. Een Duitse staande, een Vizsla en een kruising Duitse staande/Greyhound. In onze vrijetijd zijn wij zeer actief bezig met onze honden en doen wij aan Canicross, Bikejoring en Dogscootering. Dit doen wij door heel België en Nederland.