Recensies

voor Dierenkliniek Breda Schrijf ook een recensie
Ellen Hense

juni 3, 2017

Na 15,5 jaar hebben we 12 mei ons lieve hondjeBoemie in moeten laten slapen. De begeleiding hierbij was meer dan goed. Er werd in het belang van ons hondje gedacht. Wil hiervoor nog dank je wel zeggen

Anita Engelaar

mei 16, 2017

Vorige maand is het hondje van mijn moeder hier in behandeling geweest. Het diertje was behoorlijk ziek en plaste zelfs bloed. Zij is hier helemaal onderzocht en urine e.d. op kweek gezet. Hierdoor konden ze de juiste antibiotica geven. Omdat mijn moeder zelf niet naar de dierenarts kon mocht ze daar blijven tot iemand haar mee naar huis kon nemen. Service is dat!
Door alle aandacht die zij kreeg is ze weer helemaal gezond. Wij, en vooral mijn moeder (91) is hier heel blij mee.

Leo Verhees

april 2, 2017

Dierenkliniek zonder ook de mens niet te vergeten!
Na duidelijk overleg was het beter om mijn britje Figo, op een nette goede manier te verlossen.
Kon het ook zelf niet meer aanzien om hem zo te zien, de angst uit zijn ogen, de slechte ademhaling, en bang om te gaan kijken of hij nog wel leeft. Als baasje voel je gewoon zelf het beste je huisdier aan. En zo ging het vanaf oktober op en af. Vanaf het moment dat ik wist dat hij het aan zijn longen had ben ik buiten gaan roken. Dus als u dit leest, roken is ook schadelijk voor dieren!
Dus bedankt voor alles, en vooral Sarah

Antonie Godschalk

maart 6, 2017

Ik vind dit echt een TOP kliniek.
Je dier is hier echt in goede handen.
Ze nemen de tijd voor je en verlenen echt service.
Super lieve mensen die er werken.
Ik geef ze een 10!

tony van Alphen

maart 3, 2017

heel erg tevreden over de goede service en diervriendelijkheid tijdens en na de sterilisatie van onze 2 Mechelse herders ook over de uitleg van de nazorg we werden zelfs de dag erna gebeld of alles goed ging .
gewoon een top kliniek dus

Sjan van der Made

februari 13, 2017

Ben heel erg tevreden hoe ik en Teddy hier zijn geholpen. Dankzij dit super team en vooral het gesprek met Carolien besloten om mijn katje Teddy te laten opereren. Het gaat nu super goed met Teddy.
DANK HIERVOOR !!!!

Elly Gimbrere

februari 9, 2017

Vandaag 9 februari 2017 Elsje laten steriliseren waren heel lief goed advies nog netjes in de brief beschreven wat er gebeurd was ben zeer tevreden

Sander

december 22, 2016

Ondanks een drukke ochtend, kon er ad-hoc toch plek vrij gemaakt worden voor mijn en mijn plots ziek geworden cavia Pluisje. Na een uitgebreid en professioneel consult, ben ik thuis aan de slag gegaan om mijn beestje te behandelen. De dag erna is er teruggebeld door de dierenarts om te vragen hoe het ging. Helaas heb ik toen moeten melden dat het diertje, ondanks de goede zorgen, overleden was. Enkele dagen later heb ik een condoleance kaartje mogen ontvangen, erg attent.

Ondanks dat Pluisje er niet meer bovenop is gekomen ben ik zeer tevreden met de service van deze kliniek. Professioneel en zorgzaam!

mascha van dalen

september 20, 2016

super blij super goed ik wil zeker Sarah bedanken voor de goede zorg toen wij snachts om 3 uur voor de deur stonden met zwangere cees omdat de bevalling niet goed liep.
echt heel blij met hoe jullie mijn hond hebben behandelt.

Maria Willebrands

september 7, 2016

Wij willen het hele team bedanken voor de goede zorgen van Blacky, onze kat. Ondanks de goede zorgen, heeft hij het helaas niet gered.
Wij waren erg verrast, dat 2 dagen later een medeleven kaartje in de bus viel. Zeer attent.
Deze dierenkliniek zullen wij ook bij anderen promoten.

coby dam

augustus 29, 2016

Wat een heerlijke fijne behandeling en opvang nadat we onze hond kyra moesten laten slapen wat geheel onverwachts was ,kregen we een kaartje thuis gestuurd. Dit deed ons zo goed . heb nu het gevoel dat het goed was. hebben onze dierenarts gevonden hoor , voor mensen die niet weten waar naartoe te gaan met hun dieren,ze krijgen van mij een grote pluim.

Ronald hermsen

augustus 2, 2016

Zeer goede kliniek Echt een aanrader. Mijn hond armani hebben ze zeer goed geholpen en je krijgt zeer goede advies ze doen alles voor je.

wilma seinen

juli 1, 2016

Geweldig dierenkliniek ook het personeel kom daar al sinds axion een pup was van 7 weekjes nu al weer 2 jaar oud en nog steeds gaat hij met plezier naar de dierenarts en een super service. En ze zijn super met dieren gewoon weg.toppie pootjes van axion en groetjes van mij baasjes

Miriam van Wanrooij

juni 29, 2016

Sinds kort zijn wij (eigenlijk uit spoed) aan komen waaien bij Dierenkliniek Breda. Caroline Briels heeft ons tot nu toe een aantal keren geholpen en daar zijn wij erg tevreden over! Ook de assistentes leven mee, staan je vriendelijk te woord en doen alles in het belang van de dieren en hun baasjes.
De kwaliteit ligt hier erg hoog……kortom wij zijn erg tevreden!

Charlotte BreugelmansGisteren puppyparty gehad. Super vriendelijk , professioneel en geen commerciële bedoening !

Charlotte Breugelmans
Beoordeling: 5 Stars out of 5 Dierenkliniek Breda

Martine OlthofOntzettend professionele en goede kliniek. Nooit ergens eerder meegemaakt dat ik zó snel geholpen kon worden (binnen 3 kwartier) als ik belde voor een ziek dier. Ook met mijn kleine knaagdier werd ik helemaal serieus genomen en geweldig geholpen.

Martine Olthof
Beoordeling: 5 Stars out of 5 Dierenkliniek Breda

Hermien SneldersNog nooit mee gemaakt dat je bij je hondje mag blijven dat hij zijn spuitje krijg voor operatie dat je daar bij mag blijven om hem rustig te maken en dan ook nog mogen kijken waar hij heen ga top je gaat met een rustig gevoel naar huis

Hermien Snelders
Beoordeling: 5 Stars out of 5 Dierenkliniek Breda