Over ons

Dierenkliniek Breda is een moderne, goed uitgeruste kliniek voor gezelschapsdieren in Breda. Binnen onze kliniek streven wij naar een optimale zorg voor uw huisdier, door service-gericht, laagdrempelig en deskundig te zijn.

U kunt bij Dierenkliniek Breda terecht voor eerstelijnszorg, maar ook voor tweedelijns onderzoeken, zoals röntgenfoto’s, echografieën, bloedonderzoeken, specialistische operaties, waaronder kijk-operaties en orthopedische operaties of een second opinion. Voor ingrepen of onderzoeken die wij niet zelf kunnen uitvoeren, werken wij samen met regionale specialisten.

Natuurlijk kunt u ook terecht voor de algemene controle en vaccinatie. Ons team van dierenartsen en assistenten schenken aandacht aan zowel het genezen van ziekte, als het voorkomen ervan.

Wij vinden het belangrijk dat u weet wat u kunt doen om uw huisdier gezond te houden. Daarom hebben wij ook meerdere gratis voorlichtingsprogramma’s, waarbij u en uw huisdier begeleid worden door een paraveterinair. U moet dan denken aan hulp bij afslanken, groeicontroles bij puppy’s, puppy-informatieavonden, vuurwerkvoorlichting en de themamaanden, zoals de maand van het gebit of de chipmaand.

De dierenartsen en assistenten van Dierenkliniek Breda zijn zeer toegewijd en ervaren op hun vakgebied. Bij Dierenkliniek Breda staat de aandacht voor uw dier centraal. Wij verwelkomen u graag in onze kliniek.

Ontmoet ons team

Caroline Briels

Functie: Dierenarts
> Caroline is in 2012 afgestudeerd als dierenarts, specialisatie kleine huisdieren, aan de Universiteit te Gent.

Lees meer…

Katherine McLaren

Functie: Dierenarts
> Katherine komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika waar zij in 2004 is afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit van Pretoria.

Lees meer…

Annelies Mertens

Functie: Dierenarts
> Annelies is in 2009 afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de Universiteit van Gent.

Lees meer…

Marloes Keijzer

Functie: Dierenarts
> Marloes is in juli 2019 afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de universiteit in Gent.

Lees meer…

Brenda

Functie: Paraveterinair
> Brenda behaalde in 2003 haar diploma voor Paraveterinair Dierenartsassistente. Daarna heeft zij een aantal jaren in een kleine gezelschapsdierenkliniek in Breda gewerkt.

Lees meer…

Sheila

Functie: Paraveterinair
> Sheila is na haar opleiding Communicatie gestart met de opleiding tot Paraveterinair aan het Groenhorst College in Barneveld.

Lees meer…

Petra

Functie: Paraveterinair
> Zij is onze “cat friendly veterinary professional” en zorgt ervoor dat er te allen tijde zo katvriendelijk mogelijk gehandeld wordt in onze kliniek. Zij is onze “kattenadvocaat” en draagt zorg voor onze gouden status als “Cat Friendly Clinic”.

Debbie

Functie: Paraveterinair
> Van jongs af aan was Debbie al helemaal gek van dieren en kwam ze er al snel achter dat ze dierenartsassistente wilde worden. Debbie heeft de opleiding tot paraveterinair gevolgd aan het Clusius college in Alkmaar en in 2011 afgerond.

Lees meer…

Melanie

Functie: Paraveterinair
> In juni 2014 studeerde Melanie af als paraveterinair aan het Helicon in ‘s-Hertogenbosch. Daarna heeft zij met veel plezier 3,5 jaar in een gemengde praktijk gewerkt.

Lees meer…

Denise

Functie: Paraveterinair
> Denise studeerde in 2018 af voor de opleiding paraveterinair aan het Prinsentuin College in Breda. Tijdens haar opleiding liep zij twee keer stage bij Dierenkliniek Breda.

Lees meer…

Kristy

Functie: Paraveterinair
> In juni 2019 studeerde Kristy af als paraveterinair aan het Prinsentuin College in Breda. Zij volgde haar afstudeerstage bij Dierenkliniek Breda, waarna zij direct het team mocht komen versterken.

Lees meer…

Quirine

Functie: Paraveterinair
> Quirine behaalde in 2000 haar diploma paraveterinair. Ze is na haar stageperiode bij Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal direct aan de slag gegaan als paraveterinair.

Lees meer…

Femke

Functie: Paraveterinair
> Femke studeerde in 2014 af als paraveterinair dierenartsassistente aan het AOC-Oost in Twello. Om gezondheidsredenen is zij na haar afstuderen een andere weg ingeslagen.

Lees meer…

Iwona Detka

Functie: Assistent duiven
> Iwona komt oorspronkelijk uit Polen. In 2005 studeerde zij af voor de Master in Zoötechniek in Krakow.

Lees meer…