Over ons

Dierenkliniek Breda is een moderne, goed uitgeruste kliniek voor gezelschapsdieren in Breda. Binnen onze kliniek streven wij naar een optimale zorg voor uw huisdier, door service-gericht, laagdrempelig en deskundig te zijn.

U kunt bij Dierenkliniek Breda terecht voor eerstelijnszorg, maar ook voor tweedelijns onderzoeken, zoals röntgenfoto’s, echografieën, bloedonderzoeken, specialistische operaties, waaronder kijk-operaties en orthopedische operaties of een second opinion. Voor ingrepen of onderzoeken die wij niet zelf kunnen uitvoeren, werken wij samen met regionale specialisten.

Natuurlijk kunt u ook terecht voor de algemene controle en vaccinatie. Ons team van dierenartsen en assistenten schenken aandacht aan zowel het genezen van ziekte, als het voorkomen ervan.

Wij vinden het belangrijk dat u weet wat u kunt doen om uw huisdier gezond te houden. Daarom hebben wij ook meerdere gratis voorlichtingsprogramma’s, waarbij u en uw huisdier begeleid worden door een paraveterinair. U moet dan denken aan hulp bij afslanken, groeicontroles bij puppy’s, puppy-informatieavonden, vuurwerkvoorlichting en de themamaanden, zoals de maand van het gebit of de chipmaand.

De dierenartsen en assistenten van Dierenkliniek Breda zijn zeer toegewijd en ervaren op hun vakgebied. Bij Dierenkliniek Breda staat de aandacht voor uw dier centraal. Wij verwelkomen u graag in onze kliniek.

Ontmoet ons team

Marion van den Bosch

Functie: Dierenarts
Marion is in 2006 afgestudeerd als dierenarts aan de universiteit van Gent. Na eerst een tijd als dierenarts in Roosendaal gewerkt te hebben, is zij in 2013 het team van Dierenkliniek Breda komen versterken. Marion heeft vele interesses: in onze kliniek is zij bezig met chirurgie, Lees meer…

Caroline Briels

Functie: Dierenarts
>  Caroline Briels is in 2012 afgestudeerd als dierenarts, specialisatie kleine huisdieren, aan de Universiteit te Gent. Na het afstuderen heeft ze een internship afgerond in een dierenkliniek in België, onder begeleiding van verscheidene specialisten. Verschillende disciplines Lees meer…

Katherine McLaren

Functie: Dierenarts
> Katherine komt oorspronkelijk uit Zuid Afrika waar zij in 2004 is afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit van Pretoria. Als gezelschapsdierenarts is Katherine gestart in een drukke liefdadigheidskliniek in Soweto, vlak bij Johannesburg. Vervolgens heeft ze zes jaar in Engeland Lees meer…

Brenda

Functie: Paraveterinair
> In 2003 ben ik begonnen met werken als paraveterinair in een leuke praktijk in Breda. Ik heb hier 5 jaar met heel veel plezier gewerkt. Daarna ben ik voor een periode van 5 jaar naar Australië verhuisd waar ik ook als paraveterinair heb gewerkt. Dit was een hele andere ervaring maar ook zeer leerzaam. Sinds december 2012 werk ik voor Dierenkliniek Breda. Lees meer…

Iwona Detka

Mijn naam is Iwona Detka en ik kom uit Polen. Ik heb een masterstudie in zoötechniek gedaan en daar ben ik in 2005 in Krakow in afgestudeerd.
Tot grote blijheid van mij en van mijn vader (die een trouwe duivenmelker is) ben ik in 2011 terecht gekomen bij Dierenkliniek Breda.

Lees meer…

Debbie

Functie: Paraveterinair
>  Van jongs af aan was ik al helemaal gek van dieren en kwam er al snel achter dat ik dierenartsassistente wilde worden. Ik heb de opleiding tot paraveterinair gevolgd aan het Clusius college in Alkmaar en afgerond in 2011. Daarna mocht ik meteen aan de slag in een kliniek in Amsterdam. Hier ben ik werkzaam geweest tot april 2017.
Lees meer…

Petra

Functie: Paraveterinair
>  Na een lange omzwerving doe ik weer wat ik het liefste doe, paraveterinair zijn. Na 12 jaar trouwe dienst in Roosendaal ben ik naar Engeland verhuisd waar ik 4 jaar mijn eigen pub heb gehad. Ik begon mijn werk met dieren toch te missen en besloot toen om verder te gaan als veterinary nurse.Ik moest opnieuw praktijkexamen doen en
Lees meer…

Sheila

Functie: Paraveterinair
> Na het afronden van de opleiding Communicatie besloot ik om mijn passie voor dieren te volgen.
Ik startte met de opleiding tot paraveterinair op het Groenhorst College in Barneveld. Voor mijn opleiding liep ik stage bij Dierenkliniek Breda.
Tijdens deze stage heb ik veel geleerd over het vak en had ik het enorm naar mijn zin.

Lees meer…

Melanie

Functie: Paraveterinair
> In juni 2014 ben ik afgestudeerd als paraveterinair op het MBO Helicon in ‘s-Hertogenbosch. Daarna heb ik 3 ½ jaar met plezier in een gemengde praktijk gewerkt. Sinds maart 2018 ben ik het team van Dierenkliniek Breda komen versterken. Ik heb hier al veel geleerd en ga me de komende tijd nog meer verdiepen in het vak. Naast de werkzaamheden
Lees meer…